Kok (M/V/X)
Omwille van de leesbaarheid wordt in deze functiebeschrijving de mannelijke vorm gebruikt om bepaalde rollen te beschrijven. Termen zoals bijvoorbeeld « medewerker », « chef » of « gebruiker », hebben zowel betrekking op vrouwen als op mannen.
Identificatie van de functie
Functiecode : LO009 Niveau: D Functiefamilie : Productbewerkers Beroepscategorie : 07. Logistiek en Economaat (LO) Doel van de functieBereiden van koude en warme schotels, volgens de beschikbare middelen teneindeop een efficiënte wijze kwaliteitsvolle maaltijden aan te bieden aan het personeel en de bezoekers.
ResultaatgebiedenAlskok
teneinde
Voorbeelden van taken
Als toezichter
teneinde
Voorbeelden van taken
Als logistiek medewerker
teneinde
Voorbeelden van taken
Als medewerker
teneinde
Voorbeelden van taken
PositioneringDe functie krijgt leiding vanKeukenverantwoordelijke
De functie leidt : 0 medewerkers van
Technische expertiseTechnisch competentieprofielOm het technisch competentieprofiel op te maken, staan het rooster technische expertise of de applicatie Crescendo tot uw beschikking.
GedragscompetentieprofielOm het generiek competentieprofiel te bepalen, staan het rooster gedragscompetentieprofielen of de applicatie Crescendo tot uw beschikking.
|